Friday, July 9, 2021

Juuli 2021 - Jäär

Jäära valitseja Marss liigub kuni 29. juulini Lõvis ja nüüd peaks Jäär olema aktiivne ja julge, püüdma säilitada positiivsust ka kõige keerulisematel hetkedel. Positiivne ellusuhtumine on sel kuul Jäära edu võti, et võimalikest pettumustest ja tagasilöökidest üle saada. Kuu algus võib olla raskevõitu, kuid usu endasse, Jäär!

Saturn mõjutab sel kuul Jäära sõprade sektorit. Seega võib ette tulla nääklemist või möödarääkimist sõpradega. Jääral võivad olla hoopis teised arusaamad kui lähemal sõpruskonnal.

Jäära mõttes on sel kuul raha, aga tasuks pigem tagasi hoida kui kulutama kukkuda. Raha näib nagu olevat, kuid kulutused tasub läbi mõelda ja tulevasi raskemaid aegu silmas pidada. Marsi ja Uraani aspekt võib siiski õhutada mõtlematutele tegudele. Kuu lõpp toob Jäära ellu taas uut energiat ja lusti. Kuu lõpupoole on hea aeg toredaks väljasõiduks või peoks.

Armastuse planeet Veenus on Lõvi märgis kuni 22. juulini, lubades kuhjaga romantikat. Jäär võib sel kuul leida uue armastuse või romantilise huvi objekti. Kuu keskpaik 13. juuli paiku on eriti paljutõotav. Ilma romantilise partnerita Jääral on ideaalne aeg liituda mõne kohtinguportaaliga. 24. juuli täiskuu järgne aeg tõotab tulla eriti seltskondlik ja romantiline.

Kui Veenus läheb 22. juulil Neitsi märki, lähevad Jäära mõtted tervise ja elustiili peale. Kui need tahavad parandamist, algab selleks hea aeg. Peomeeleolu hakkab üle minema ja Jäära mõtted on taas tööasjadel.

No comments: