Saturday, May 1, 2021

Mai 2021 - Vähk

Kuna toimekas Marss on praegu Vähi märgis, seab Vähk maikuus esikohale enda ja oma vajadused. Ta on aktiivne ja täis teotahet. Asjad peavad liikuma, muidu kaotab Vähk kannatuse. Ülevoolava energia võiks praegu suunata füüsilisse aktiivsusesse.

4. mail läheb kommunikatsiooni planeet Merkuur Kaksikute märki ja mõttetegevus on nii aktiivne, et võib esineda unehäireid. Suhteplaneet Veenus läheb Kaksikute märki 9. mail. Vähile meenuvad vanad kallimad või tahab ta külastada paika, kus juba varem käidud. Keegi minevikust võib mais taas välja ilmuda. Vähk peab mais reisiplaane.

Kuu loomine 11. mail Sõnni märgis soosib Vähi suhtlust sõpradega. Mai on üldse väga hea kuu suhtlemiseks ja Vähi sõbrad on toetavad ja abivalmis.

Merkuur hakkab 30. mail retrograadselt liikuma Kaksikute märgis kuni 22. juunini. Kõik olulised asjaajamised tuleks enne mai viimast nädalat korda ajada ja lepingud ära sõlmida. Tasub hoolitseda, et vajalikest dokumentidest on tagavarakoopiad olemas, samuti tasuks enne kuu lõppu üle kontrollida auto tehniline seisund.

26. mai kuuvarjutus Amburi märgis teeb Vähi emotsionaalseks ja puudutab ennekõike Vähi elustiili. Osad Vähid peavad oma harjumusi muutma. Varjutuses tuleks näha võimalust, mitte nuhtlust.

Väga hea uudis on õnneplaneet Jupiteri minek Kaladesse 14. mail. Kuna Jupiteri valitseda on muuhulgas ka reisid, on Jupiteri minek teise veemärki Vähile reisimiseks soodne. Ka toetab Jupiter edasi õppimist, kirjastustegevust, seadusandlust.

No comments: