Saturday, May 1, 2021

Mai 2021 - Kaksikud

Kaksikute juhtplaneet Merkuur läheb 4. mail Kaksikute märki, kuhu ta jääb 22. juunini. Merkuuri valitseda on igasugune suhtlus, olgu kirjalik või suuline. Nüüd tahavad inimesed kuulda, mis Kaksikutel öelda on. See on neile väga hea aeg suuliseks esinemiseks, aga ka kirjutamine sujub.

Paraku tuleb esinemised ära esineda enne mai viimast nädalat, sest Merkuur hakkab 30. mai varastel tundidel Kaksikute märgis retrograadselt liikuma. See on aeg, mis võib plaanid segamini paisata, lausutud sõnast võidakse valesti aru saada, tehnika võib tõrkuma hakata, meilid kaduma või valele aadressile minna. Kaksik peab jääma endale kindlaks, et ei laseks retrograadse Merkuuri ajal endale peale sundida mõnda lepingut ja mitte mingil juhul ei tohi sel ajal laenu võtta. Kõik tähtsad asjad tuleb mai kolme esimese nädala jooksul korda ajada.

Ka armastuse planeet Veenus läheb Kaksikute märki 9. mail. Elu tundub lill, aga 26. mai kuuvarjutus toimub Amburi ja Kaksikute teljel ja draamast pole pääsu. Kaksikute suhted saavad mõjutatud - mõnel algab suhe, teisel lõpeb. Ka siis, kui draama majas, ei tohiks varjutuse päeval tähtsaid otsuseid vastu võtta. Aga kergem on öelda kui teha, sest emotsioonid kipuvad üle pea lööma. Kuna Kaksikute valitseja Merkuur hakkab varjutuse järel retrograadselt liikuma, jäävad armastuse ning partnerluse teemad ja draamad pikemaks ajaks üles. Kellel armastatut ei ole, sellel on tegemist tööpartneriga.

Maikuu oluline uudis on ka õnneplaneet Jupiteri minek Kalade märki 14. mail. Kaksikute jaoks on mõju tunda ennekõike töö ja karjääri alal. Soodne aeg ettevõtluseks ja ambitsioonide realiseerimiseks. Mõned Kaksikud saavad tööd välismaal. Kui pakkumine tehakse, tasub vastu võtta. Kui tööd ei pakuta, tasub oma oskused põhjalikult läbi mõelda ja edaspidiseks plaane teha. Paar kuud võiks siiski töö nimel pingutada, sest nii soodne aeg tuleb uuesti alles mitme aasta pärast.

No comments: