Thursday, December 2, 2010

Mees Wikileaksi taga


Praegu on paljude lehtede esiküljeuudised seotud Wikileaksiga. Mees Wikileaksi taga, Julian Assange, on oma tegelikku sünniaega seni õnnestunult varjanud, kuid nüüd on see lõpuks välja tulnud. Assange sündis 3. juulil 1971 Townsville`is Austraalias, sünnikellaaeg teadmata.

Esmapilgul pole kerge kirjutada häkkerist ja anarhistist, kui ise mehe tegevust heaks ei kiida. Aga horoskoopi saab võtta ainult neutraalselt, see on ainus võimalik tee. Mehel on Vähi Päike, Skorpioni Kuu ja Vähi Merkuur. Kohe hakkab kaardis silma Päikese pinge. Päike on täpses kvadraadis Uraaniga, mis on mässaja aspekt. Väga paljuütlev on Saturni opositsioon Neptuuniga, Kaksikute ja Amburi vastasseis. Pinget lisab Chiron ja Erise konjunktsioon, mis on opositsioonis Päikesega. Skorpioni Jupiter on kvadraadis Veevalaja Marsiga, mis ka väga hästi iseloomustab Assange`i tegevust.

Lisatud 7.12.10:
Assange vahistati 7. detsembril 2010 Londonis, väidetavalt kell 11.30 kohaliku aja järgi. Kas süüdistustel on tõepõhi all või on need vaid ettekääne, ei oska ju sängi kõrval viibimata öelda.
Kui kaardis on Veenuse ja Pluuto kvadraat nagu Assange`il, on vägistamisega mingil viisil kokkupuude tõenäoline. Olgu siis ohvri või osalisena või saadakse vastav kahtlustus. Veenuse ja Pluuto kvadraat on igal juhul näitaja, et vastassooga on raskusi ja suhetes esineb võimuvõitlus.

7. detsembril avaldati ka Julian Assange täpne sünniaeg,
kell 14.05 3. juulil 1971, mis annab Skorpioni tõusumärgi.

Minu isiklik arvamus on, et Wikileaks ja mees selle taga on kuidagi hämar. Selle mehe ja tema eesmärkide juures on midagi kahtlast. Tegelikkus on midagi muud kui seni välja on tulnud. Igal juhul on mees Wikileaksi taga ebastabiilne, edev ekstsentrik.

Pildil paik, kus säilitatakse Wikileaksi faile. Nagu otse James Bondi filmist...

No comments: