Monday, June 15, 2009

Adam Gregory


Adam Gregory on siinsele lugejale tõenäoliselt täiesti tundmatu nimi, kui nad pole just filmihuvilised noored. Nimelt on seda kena noormeest praegu kinodes näha lausa kahes filmis: „Hannah Montana“ ja „17 Again“. Minu tähelepanu äratas Adam sarjas „90210“, mis alustab täna Kanal 2-s. Mängib ta seal kooli rikkaimat poissi Ty’d, peaosalise Annie uut poiss-sõpra. Meie vaatajad peavad siiski ootama järgmise esmaspäevani, et Adamit näha saada. Mina olen teda juba näinud ja hakkasin mõtlema, kuidas küll on maailmas nii ilusaid inimesi ja kuidas see võiks kajastuda sünnikaardis.

Adam Gregory sündis 28. detsembril 1987 Cincinnatis, Ohios. Sünnikaardis hakkaski kohe esimesena silma Päikese ja Neptuuni ühendus, mis annab selle müstilise võlu, veidi kättesaamatu ja salapärase, aga ääretult ligitõmbava. Ülimalt hea seis näitlejatele ja modellidele, illusioonide loojatele. Ennekõike just armastajate rollis, sest suudab eriliselt hästi edasi anda õrnuse, hoolitsevuse ja hoolivuse muljet. Ebamaisus on ka üks selle aspekti märksõna. Sünnikellaaega ma ei tea, aga noormehel võib olla ka Jupiteri ja Kuu ühendus. Seksikas Skorpioni Marss pealegi ja mis siin rääkida, ideaalne filmi-naistelemmik ja meesmodell.

Veenus jäi enne nimetamata - see on Adamil Veevalajas ja Veevalaja Veenus on muide selle blogi üks kõige otsitumaid teemasid.

No comments: