Wednesday, April 28, 2010

Korteri või maja ost

Paljud inimesed ostavad millalgi elu jooksul korteri või maja, mõni mitugi. Enamasti ostetakse siis, kui selleks on soov ja vajadus, aga ostetakse ka investeeringuks ning oleks hea, kui sealjuures on abiks taevased seisud. Kõige olulisem asi, mida saab igaüks ka ilma astroloogiaalaste teadmisteta kalendrist jälgida, on see, et mitte ühtegi kinnisvaratehingut puudutavat dokumenti ei tohi alla kirjutada retrograadse Merkuuri ajal. See tähendab, et ka mitte praegu ja veel järgmised kaks nädalat. On ju Merkuur retrograadne 12. maini.

Maja ostmine on suur asi, enamasti üks elu suurimaid tehinguid ja siin oleks väga hea Jupiteri toetus. Kord 12 aasta jooksul liigub Jupiter läbi sünnikaardi neljanda maja ja see ongi kõige soodsam aeg kinnisvarasse investeerimise jaoks. Muidugi ei saa alati ootama jääda, peab arvestama reaalseid võimalusi ja turusituatsiooni. Kindlasti on palju abi järgmisest:

Alusta protsessi, kui noorkuu on neljandas majas või Vähis. Täiskuu soosib kinnisvara müüki.

Maja või korteri ostmisel tuleks jälgida, et ostmise ajal Kuu kasvab. Kõige parem, kui Kuu on Sõnnis, Vähis või ostja neljanda maja tipus. Maja võib müüa kahaneva Kuu ajal, mitte osta.

Kes astroloogiat rohkem jagab, võiks jälgida, et on soodsad aspektid Päikese ja Kuuga ning neljandast majast läbi liikuvate transiitsete planeetidega.

Kõige olulisem, mida ma ei väsi rõhutamast, on mitte sõlmida kinnisvara ostulepingut retrograadse Merkuuri ajal! Ma ei räägi seda raamatutarkuse põhjal, kuigi kõik astroloogiaraamatud seda väidet toetavad, vaid olen ise omal nahal seda kogenud ja sõlminud ühe korteri ostulepingu retrograadse Merkuuriga. Polnud õige tegu, ei soovita proovida. Asi osutus teistsuguseks kui arvasin ja kandsin lõpuks päris kõvasti kahju.

3 comments:

Anonymous said...

Paluks näidet selle löigu kohta:
Kes astroloogiat rohekm jagab, ....
Tahaks ka astroloogiat rohekm jagada.

Tiina Laanejärv said...

Kel vähegi astroloogiahuvi, võib õpiku kätte võtta ja ennast põhialustega kursi viia. See blogi pole tasuta astroloogiakursus.

Anonymous said...

Tere. Ma peaksin korteri ostma nüüd nädala jooksul, Kas oskate öelda on selleks praegu õige aeg?
Notari aja müügitehinguks peaksin panema 19-24 juuli? Kas oskate nõu anda?

Lugupidamisega
Berbel