Tuesday, December 22, 2009

Palju õnne, Ott Lepland!


Pühapäeval lõppenud superstaarisaate võitjaks sai teenitult Ott Lepland. Hea kontsert oli ja ega ma oma lemmiku pärast eriti ei muretsenud, Ott valitses Linnahalli, nagu poleks muud teinudki. Igaks juhuks sai ta siiski ka minu hääle, mine sa tea... Ott jättis mulle nii hea mulje, et astroloogiainimesena ei saanud enne rahu, kui sünniaja välja otsisin. Vikipeedia andmetel sündis Ott Lepland 17. mail 1987 Tallinnas. Sünnikellaaega ei tea ja kui teakski, siis seda ei avaldaks. Eestis pole kombeks tuntud inimesi ja nende elusündmusi sünnikellaaja järgi avalikult arutada. Kuid Ott Lepland on nüüd meie Ott ja avaliku elu tegelane, sünnikuupäev ja -aasta on vabalt kättesaadav info ja viskame pilgu peale.

Sõnni Päikesega Oti Kuu on Kaljukitses, need omavahel harmoonias olevad märgid viitavad, et Ott on iseendaga sina peal, endas ja oma mehelikkuses kindel ning seda muljet suudab ta edasi anda ka oma esinemistes. Meenutagem vaid viimast Robbie Williamsi laulu Linnahalli laval! Kaksikute Merkuur annab Otile jutukust ja head suhtlemisoskust, tal on ilmselt hea õppimisvõime ja laulusõnad peaksid ka üsna ruttu meelde jääma. Kaksikute Marss annab noormehele seiklusjanu, aga Veenusega jään praegu hätta, sest Oti sündimise päeval muutis Veenus märki, minnes Jäärast Sõnni. Kui Ott sündis päeva esimesel poolel, oleks Veenus Jääras. Kui sündis pärast lõunat, oleks Veenus juba Sõnnis.
Kui peaksin arvama, pakuksin pigem Sõnni. Oti võit tuli üsna kuuloomise järel ja noorkuuaeg on teadagi hea uuteks algusteks. Ambur viitab kaugematele maadele ja seiklustele ning Oti tiivad kannavad teda kindlasti Eestist väljapoole. Esinemised välisriikides, muusikalised teatriprojektid, Eurovisioon jpm ootavad ees. Võiduraha suhtes võib üsna kindel olla, et rahaga niigi sõbralikes suhetes Sõnn oskab oma Kaljukitse Kuud ära kasutades teha mõistlikke otsuseid ja raha niisama tuulde ei loobi. Peagi on muidugi ees teenitud puhkusereis, mis on kindlasti hea investeering iseendasse ja siis tuleb tööd teha. Igatahes väga tubli, Ott! Edu Sulle ja jääme uusi esinemisi ootama!

4 comments:

Valori tähetarkus said...

Aitähh Tiina, et valgustasid võitja tausta. Nüüd oleks hea võrrelda teiseks tulnud piiga taevaseid seise ja vaadata, mis planeet Otile rohkem võidule kaasa aitas.

Tiina Laanejärv said...

Birgiti sünnipäeva ma ei tea ja Otile alles teen kaardi, et vaadata transiite ja muud. Vaatasin vaid efemeriidiraamatust planeediseise ja tunnetasin teda inimesena. Otile tõi võidu ennekõike see, et ta oli parim laulja, aga praegu on selgelt Oti aeg, kui arvestada, et tema Päikese ja Kuu valitsevad planeedid on kohe vastastikku teineteise märkides. Kirjutan sellest veel eraldi. Oti sõbraks pean kindlasti Saturni, mis praegu on tegija planeet. N-ö "korralik" imago toob talle edu.

heie said...

Vaatasin ka tema seise. Silma jäi Uraani ja Marsi vastaseis, millele oma väe andsid Saturn ja Uraan. Loodetavasti vajab Eestimaa teda kauaks ja järgmised mõjutused sellele vastaseisule kingivad meile kõigile lisaväge. Peab olema väga avara teadvusega, et selliseid perutavaid hobuseid suuta valitseda ja nende abil Luua. Ma ise ei jälginud seda saatet, kui nägin ühte lõiku umbes 10 aastasest poisist. Ja ma mäletasin teda tollest ajast. Mäletan ka kellegi sõnavõttu suurest andest, mis on kasvamas. Mäletamist mööda oli see Urmas Ott , kes seda ütles. Olen ajajooksul selle poisi peale mõelnud. Aga äratundsin ta alles telekast nähtud vana videomeenutuse järgi.
Kaks laulu tema esitusest siis ka 1helini blogis.
http://1helin.wordpress.com/2009/12/23/isa-ja-ema-ja-poeg/

Tiina Laanejärv said...

Nüüd on siis Oti pilt ka lisatud. Käisin täna Solarise keskuses Otti ja Birgitit oma silmaga vaatamas ja kuulamas. Mõlemad jätsid väga meeldiva mulje, aga sain veelgi kinnitust, et Oti võit oli 100% teenitud. Just nii see pidigi olema.