Tuesday, March 24, 2009

Kuuloomine Jääras

26. märtsil kell 18.07 uus kuu 6º08’ Jääras – astroloogilise aasta esimene kuuloomine. Kuu on ühenduses Päikese, Merkuuri ja Veenusega.

Jäära uus kuu soosib järgmist: kiire tegutsemine, mis toob koheseid tagajärgi. Lühiajaliste projektide algatamine. Ettevõtmised, mis puudutavad iseennast ja oma isiksust – kuigi võib puudu jääda püsivusest. Enesekehtestamine peaks olema edukas.


Praeguse kuuloomise mõju oma sünnikaardis leiame sealt, kuhu langeb uus kuu 6.08 Jääras. See on valdkond, kus oled valmis tegutsema ja vajalikke samme astuma. Kui ei ole valmis, siis elu sunnib. Kuna Jäära omadusteks peetakse kannatamatust ja kergesti ärrituvust, siis tasub vaadata, kus on kaardis Jäära märgi valitseja Marss. See on valdkond, mis praegu kõige rohkem ärritab ja pahandab.

Jäära märk nõuab tegevust ja vaprust, see on kõige efektiivsem tegutsemise aeg. Siiski ei pruugi tegutsemine kõige kergem olla – Jäära valitsejale Marsile avaldab praegu piiravat mõju Neitsi märgis asuv Saturn. Seal, kus on praegu Saturn, on see koht, kus teha plaane, kuidas saavutada seda, mida on tegelikult vaja. Jäära valitseja Marss on Kalades, agressiivsus ei vii praegu kusagile. Kui Marss läheb Jäära märki 23. aprillil, muutub enese kehtestamine kergemaks.

No comments: