Thursday, June 10, 2021

Juuni 2021 - Jäär

Juuni algab Merkuuri retrograadse liikumisega Kaksikute märgis. Teine tähtis sündmus on kuu loomine ja päikesevarjutus samuti Kaksikutes 10. juunil. Kaksikute valitseda on praegu Jäära transport ja reisid, samuti õppimine. Kuna Kaksikute märgis on nii retrograad kui varjutus, nõuab juunikuu Jääralt erilist paindlikkust.

Retrograadse Merkuuri periood võib tekitada kommunikatsioonis paraja kaose. Samuti ei pruugi alati usaldusväärselt toimida transport ja tehnoloogia. Parem on valmis olla ootamatuteks pööreteks ja viimase hetke muudatusteks. Hea aeg on perega suhtlemiseks, et lahendada vanad probleemid. Soodne aeg on ka suhtluseks vanade tuttavatega. Suuremaid rahalisi väljaminekuid sel kuul teha ei maksaks.

Sel kuul on tähtis roll mängida Neptuunil ja Jäära emotsioonid võivad üle pea lüüa. Jääral võib olla ka tavalisest rohkem kokkupuuteid emotsionaalsete inimestega. Eriti oluline kuupäev on selles mõttes 5. juuni, aga ka 13. ja 25. juuni on tundlikud päevad. Jäär tunneb juunis, et raske on kuhugi välja jõuda.

Kuu keskel saab Jäär uut jõudu, kui Marss liigub 11. juunil Lõvi märki. Tulemärk Jäär saab nüüd tuge ja tuju paraneb. Kuu keskpaigast alates on Jäära elus taas rohkem romantikat, rõõmu ja huvitavaid sündmusi. Marss jääb Lõvi märki juuli lõpuni.

Kuna Veenus liigub Vähis 2.-27. juunini, on kodused asjad tähtsal kohal. Tahaks kodu kaunistada, kodus perega midagi ära teha, mis oleks silmale kena vaadata. 24. juuni täiskuu paiku tulevad Jääral jutuks töö ja karjääriga seotud küsimused. Tuleb teha mingi tööga seotud otsus.

No comments: