Tuesday, October 20, 2009

Saturn Kaaludes


Oktoobrikuu kõige olulisemaid astroloogilisi sündmusi on Saturni minek Kaaludesse 29. oktoobril. Viimati oli Saturn Kaaludes 1983. aasta augustis. Kaalud on teatavasti suhete märk, olgu need suhted siis head või halvad. Kui Saturn on Kaaludes, võtame kõik mingil moel ette oma suhted ja hakkame kaaluma, mida need suhted annavad, mida soovime säilitada ja mis on oma aja ära elanud. Oma suhete määratlemine on teema kõigi jaoks ja suhete defineerimise võtavad ette ka seaduseandjad. Tuleb kindlasti seniste määratluste ümbermuutmist, muudetakse näiteks abieluseadust.

Saturn Kaaludes tahab ausat mängu. Kaalude Saturniga inimene
on tavaliselt sõbralik, toetav ja praktiline, abivalmis ja asjalik. Märksõnaks on kindlasti mõistlikkus. Ideaalne seis juristidele ja kohtunikele.

Saturn jõuab esialgu Kaalude 4. kraadini, kuid 13. jaanuarist 2010 hakkab liikuma retrograadselt. 7. aprillist 2010 kuni 21. juulini 2010 käib Saturn viimast korda ära Neitsis, juulist kuni 6. oktoobrini 2012 liigub Saturn Kaaludes.

1 comment:

mustikas said...

Ma usun, et enamus meist tunneb seda seisu. Ümberringi on palju suheteklaarimisi ja seda ka mu enda elus...muudkui kaalun, kas tasub jätkata või ei...