Sunday, February 7, 2010

TIIGRI AASTA 2010


14. veebruaril kell 4.52 algab Valge Metalltiigri aasta. Hiinlased nimetavad seda ka Kuldse Tiigri aastaks, sest kuld on seotud metallielemendiga. Tiiger on Hiina loomaringi kolmas märk. See on vapruse märk ja vanad hiinlased austasid vaprat ja kartmatut Tiigrit väga. Metalltiigri aastat siiski väga heaks ei peeta, sest Tiiger on Puu, Tule ja Maa sõber. Metalli sõber Tiiger ei ole, seega pole 2010 vaikne ja rahulik, vaid pigem sõjaka tooniga aasta.

Öeldakse, et Tiigri aastal sündinud inimesed on tugevad, graatsilised, julged ja sõltumatud. Tiiger on sõbralik ja armastav, aga ka isekas, tujukas ja jonnakas. Tiiger otsib tähelepanu ja võimu ning sündinud juhina on sageli juhtival positsioonil. Kipub ohtlikku elu elama ja võib pahandustesse sattuda. Riskib, otsib põnevust. Tiiger armastab raha, talle meeldib seda nii kulutada kui teistega jagada. Kui Tiigril raha otsa saab, leiab ta uue võimaluse ja suure kassina maandub alati jalgadele. Tiiger on väliselt rahulik, tema motiivid on varjatud ja nii on tema rünnak täiesti ootamatu. Tiigri omadused annavad oma varjundi ka Tiigri aastale.

Traditsiooniliselt sobib Tiiger Hobuse, Koera ja Draakoniga. Ei sobi Jänes, Ahv, Madu ja Härg. Kõige halvemad suhted kipuvad olema siiski Mao ja Ahviga. Nendega käib Tiigril võitlus ja nendel aastatel sündinutele Tiiger hõlpu ei anna.

Tiigri aastal on sündinud Marco Polo, Ludwig van Beethoven, Karl Marx, Emily Bronte, Oscar Wilde, H.G.Wells, Dylan Thomas, Agatha Christie, kuninganna Elizabeth II, Sir David Attenborough, Richard Branson, Jim, Carrey, Tom Cruise, Jodie Foster, Leonardo DiCaprio.

Valge Metalltiigri aasta kestab 14. veebruarist 2010 kuni
2. veebruarini 2011.

2 comments:

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet

Anonymous said...

Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
My website is in the exact same niche as yours and my visitors would
truly benefit from some of the information you provide here.
Please let me know if this ok with you. Cheers!

My web-site: http://paydayloanshut1a.com