Tuesday, June 30, 2009

Veenus Kaksikutes


5. juulil läheb Veenus Kaksikute märki ja siin on väike kokkuvõte Kaksikute Veenusest.

Veenus Kaksikutes on lahke ja sõbralik, kuid ka jahe ja eemalehoidev ning vajab palju vabadust. Hindab üle kõige intellekti ja head huumorimeelt. On püsimatu ja armastab ringi rännata, Kaksikute Veenusega inimesed kipuvad abielluma rohkem kui korra ja on romantilistes suhetes üsna pealiskaudsed, eriti kui horoskoobis puuduvad planeedid kindlas märgis või napib planeete veemärgis. Kui Veenus on pinges, on ta Kaksikute märgis eriliselt muutlik ja järjekindlusetu. Igal juhul naudib Kaksik vaheldust armusuhetes. Kaksikute Veenuse suhtumine uut huviobjekti kohates on optimistlik ja entusiastlik, lootused on suured, aga tunded vajuvad ruttu ära.
Kaksikute Veenusega inimene pole loodud sügavate romantiliste tunnete ja pühendumise jaoks, vaid on sodiaagi liblikas, kes näilise kergusega uusi ja ahvatlevamaid õisi otsima lendab. Kaksikute tunded on pigem mentaalsel, mitte emotsionaalsel tasandil ja vaheldus on neile eluks hädavajalik. Nii uuribki Kaksikute Veenus kustumatu entusiasmiga, mida uut ja põnevat elul pakkuda on. Kaksikute Veenusega inimene mitte ainult ei armasta, vaid vajab reisimist, on suur kirjandushuviline ja naudib teravmeelsusi ja sõnamänge. Nagu teisedki õhumärgid, ei salli labasust, rämedust ja ebaviisakust, kahemõttelisi nalju.

Tuntud inimesi Kaksikute Veenusega:
Russell Crowe, Sandra Bullock, Uma Thurman, Colin Farrell, Cher, Frida Kahlo, Courtney Love, Joanna Lumley, Omar Sharif, Helen Mirren, Al Pacino, Kylie Minogue, John F. Kennedy, Bette Davis, Isadora Duncan, Rudolph Valentino, Jessica Simpson

See jutt sai kirjutatud kogemusest, sest Kaksikute Veenuse õnneliku omanikuna võin kinnitada otseallikast, et eelpoolmainitu peab tõepoolest paika.

No comments: