Monday, January 3, 2022

Jaanuar 2022 - Kalad

Veenus liigub retrograadselt kuni 29. jaanuarini. Kalade ellu võivad tagasi tulla vanad sõbrad või vanad austajad. Kalad võivad mõtteid mõlgutada ka oma praeguse suhte üle. Probleemide korral pole jaanuaris õige aeg suhtele lõpp teha, oota veebruarini, siis on peas ja südames rohkem selgust. Tähtsad suhtejutud pea maha jaanuari lõpus või veel parem, pärast 4. veebruari.

14. jaanuarist kuni 4. veebruarini liigub Merkuur retrograadselt. Siis võib ette tulla omajagu arusaamatusi ja möödarääkimisi. Kalad tunnevad ennast väsinuna. Ka võib endast märku anda mõni salavaenlane, kes püüab vargsi Kalade jalgealust õõnestada.

Merkuuri retrograadse liikumise ajal on hea aeg maha võtta, vanade sõpradega kokku saada, vanade harrastuste juurde tagasi minna. Võiks veidi puhata ja teha enda jaoks meeldivaid asju, jalutada, spaasse minna.

Tegude planeet Marss liigub Kalade karjäärisektoris ja töö juures võib olla aktiivne aeg kuni 24. jaanuarini. Kalade valitseja Jupiter on nüüd Kalade märgis ja toetab Kalade püüdlusi. Tuleb julge olla ja uskuda, et saad võetud ülesannetega hakkama ja rohkemgi veel. Tea, et kevadekuud tõotavad tulla Kaladele head. 

No comments: