Friday, June 11, 2021

Juuni 2021 - Vähk

Juunis võivad Merkuuri retrograadse liikumise aegsed kommunikatsioonihäired Vähi närvi ajada. Asjad ei liigu sel kuul nii kiiresti, kui Vähile meeldiks. Kui Päike 21. juunil Vähi märki läheb, hakkavad Vähi asjad taas edenema.

Juuni on Vähi jaoks hea puhkusekuu, mil aeg maha võtta ja nii oma hingelise kui ihulise tervise eest hoolitseda. Liiga palju tööd ei maksa vastu võtta, tervis võib streikima hakata.

10. juuni päikesevarjutuse ja 11. juuni Päikese ja Merkuuri ühenduse aeg võib Vähile tuua mingeid olulisi uudiseid või jõuab Vähk mingile enda jaoks olulisele arusaamale. Mingis asjas saab Vähk teise võimaluse. Nüüd kohatud uute inimestega võib Vähile tunduda, et ta tunneb neid juba ammu.

Ka Vähk saab sel kuul tunda õnnetoova Jupiteri ja inspireeriva Neptuuni mõju. Olulised kuupäevad on 1., 3., 23. ja 28. juuni. Neil päevil tasub unistada suurelt. Neptuuni mõju võib siiski kaasa tuua omajagu segadust eriti 5. juunil, aga ka 13. ja 25. juuni paiku. Kõigest ebavajalikust tasub lahti lasta.

Vähi aeg särada saabub 21. juunil, mil Päike läheb Vähi märki. Nii mõnelgi Vähil on oodata armastust ja romantikat. Suhteteemad kerkivad nüüd esiplaanile ja Vähk sukeldub täiel rinnal armastuse lainetesse. Kuu edenedes läheb Vähi juuni aina paremaks.

No comments: