Sunday, May 22, 2011

Päike Kaksikutes


21. maist kuni 21. juunini liigub Päike Kaksikutes. Selle perioodi märksõnadeks on teadmised ja vaheldus. Inimesed on Kaksikute mõju all seltskondlikumad, uudishimulikumad. Paelub kõik uus ja põnev, ihaldatakse uusi tehnilisi vidinaid. Energia on killustatud, võimalusi on palju, tähelepanu hajub kergesti, tüdinetakse ruttu. Inimesed on suhtluseks avatumad, paindlikumad, samas ka ebausaldusväärsemad. Juttu jätkub, sealhulgas klatshi ja kõlakaid. Kaksikute romantilised suhted väga sügavad ei ole, on flirdi ja vallatuste aeg.

Kaksikute sümboli kaks sammast kujutavad mütoloogilisi kaksikuid, Leda poegi Kastorit (lad. Castor), kes oli inimese ja jumala surelik poeg, ja Polydeukest (lad. Pollux), peajumal Zeusi surematut poega. Need sümboliseerivad ka Kaksikute loomuse kahte erinevat poolust.

2 comments:

Anonymous said...

Näiteks tänasel sünnipäevalapsel Taani kroonprintsil on 1. ja 7. maja kolmes tähemärgis. Mis selline kaart näitab inimese kohta. Muide, teistel kuninglikel olen ka seda märganud. Ja üldse on selline väga suur üks maja üldse hea, kas endal oleks ka vöinud olla? Vöi ikka mitte?
http://www.astro.com/astro-databank/Frederik%2C_Prince_of_Denmark

astrotaat said...

Selle aasta neli päikesevarjutust pidid olema erilisemad ja ka ohtlikumad. Sellest ma kirjutasin ka blogis.
http://valor-tahetark.blogspot.com/2011/01/uus-aasta-2011.html