Monday, January 3, 2022

Jaanuar 2022 - Vähk

Armastuse planeet Veenus on kuni 29. jaanuarini retrograadne Vähi suhtesektoris. Vähi suhetes võib olla keeruline aeg, ta ei pruugi päris kindel olla, keda võtta ja keda jätta. Suhtesegadus võib olla ka mõnel Vähi lähedasel pereliikmel. Vähk on jaanuaris armastatust mingil moel eraldatud.

Suhteasjus ei maksa praegu suuri otsuseid teha, probleemide korral partnerile ultimaatumeid esitada ega ust näidata. Parem oleks oodata veebruarini, siis on tunded rahunenud. Olgu kuidas on, Vähil on õhus armastust, kui ta seda ainult ise tahab.

Tasub tähele panna, et suhteplaneet Merkuur hakkab 14. jaanuarist retrograadselt liikuma. Vähil kerkivad lisaks armumuredele esile raha küsimused. Asjad edenevad aeglasemalt kui Vähile meeldiks. Ei saa ehk preemiat või palgatõusu või saab loodetust vähem. Jaanuaris on võimalikud segadused ja möödarääkimised lepingute, graafikute ja asjaajamistega. Kõik dokumendid tuleb hoolega üle kontrollida.

Igal juhul tasub Vähil jaanuaris sõrad kindlalt oma raha ümber hoida, mitte anda ega võtta laenu ning ostud hoolega läbi mõelda. 2022. aasta on aasta, kus raha kipub sõrmede vahelt kiiresti kaduma.

No comments: