Sunday, January 2, 2022

Jaanuar 2022 - Sõnn

Sõnni valitseja Veenus liigub retrograadselt kuni 29. jaanuarini. Praegu ei ole suurte otsuste aeg ei raha, armastuse ega karjääri mõttes. Sõnni asjad ei liigu nii kiiresti kui ta sooviks. Mõni Sõnn võib oodata, et partner otsustaks tema eest.

Kuna Veenus on praegu Kaljukitse märgis, on see Sõnnile suurepärane aeg  õppimiseks ja enesetäienduseks, akadeemiliseks tegevuseks. Jaanuaris on Sõnni jaoks rõhk haridusel, filosoofial, reisimisel, mõnel ka usu ja seadusandlusega seotud asjadel.

Jaanuari teine olulisim taevane seis on Merkuuri retrograadne liikumine alates 14. jaanuarist. Sõnnil saab mõjutatud töö ja karjäär. Praegu pole aeg suurteks otsusteks ja isegi kui tuleb näiliselt hiilgav pakkumine, ära luba midagi enne 4. veebruari. See pakkumine võib muutuda või osutuda teistsuguseks kui esialgu paistab. Ära praegu otsusta!

Retrograadse Merkuuri ajal on hea lõpetada seisma jäänud projektid, võtta ühendust vanade sõprade ja tuttavatega. Mõned Sõnnid naasevad vanade harrastuste juurde. Jaanuaris tasub Sõnnil olla kannatlik ja teada, et sõbrad ja partnerid on talle toeks.

Sõnnil on esil ka raha teema kuni 24. jaanuarini. Sõnn vajab rahalist kindlustatust, see annab talle turvatunde. Aasta esimesel kuul võivad mõned Sõnnid raha pärast ärevil olla. Sel juhul tuleb oma järgmised sammud kiirustamata läbi mõelda. Praegu on oma elus inventuuri tegemiseks hea aeg.

No comments: