Monday, January 3, 2022

Jaanuar 2022 - Kaksikud

Kaksikute valitseja Merkuur läheb Veevalajasse 2. jaanuaril. Veevalaja alla kuuluvad reisimine ja õpingud ning see Kaksikutele meeldib. Paraku liigub Merkuur retrograadselt 14. jaanuarist kuni 4. veebruarini ning sel perioodil võib nii reisil kui õpingutes segadust ja arusaamatusi ette tulla. Kõik paberid ja dokumendid tuleb hoolega üle kontrollida ja parem oleks üldse teisel ajal reisile minna.

Veenus liigub retrograadselt kuni 29. jaanuarini. See pole aeg suurteks rahalisteks tehinguteks ega olulisteks otsusteks armuasjades. Takistusi on nii raha kui armastusega, asjad väga ei suju. Ära võta ega anna jaanuaris laenu. Pole mõtet vägisi üritada, oota veebruarini.

Kirglik Marss liigub Kaksikute suhtesektoris kuni 24. jaanuarini. Mõne Kaksiku suhted särisevad, teisel on keerulised ajad. Suhted on igal juhul aktiivsed. Flirtida võib, armuasjades otsustamine jäta 29. jaanuari järgsesse aega.

Retrograadne Veenus mõjutab ka Kaksikute rahaasju, mis kuu esimesel poolel ei taha vedu võtta. Muutust on loota kuu lõpus. Osadel Kaksikutel on 18. jaanuari täiskuu paiku mingi jagelemine või võitlus raha pärast. Kui Merkuur veebruaris taas oma õige kursi võtab, saavad asjad klaariks.

No comments: