Sunday, January 2, 2022

Jaanuar 2022 - Jäär

Kuna Veenus liigub kuni 29. jaanuarini retrograadselt, ei tasu armuelus tähtsaid otsuseid vastu võtta. Ei tohiks lasta ennast survestada otsuseid tegema ja kui oled hellitanud mõtet partnerile ust näidata või ultimaatum esitada, tasub sellega veidi oodata. Hea aeg loominguliseks tegevuseks, kunstiprojektideks. Kui endal kunstisoont ei ole, mine näitusele või sõpradega kohvikusse juttu ajama. 5. ja 9. jaanuar on eriti head päevad sõpradega aru pidamiseks.

Veenus pole mitte ainult armastuse planeet, tema valitseda ka on raha. Praegu ei maksa laenu võtta ega anda, samuti ei maksa suuri ja kalleid oste teha. Need tuleks lükata veebruari. Seega armastuse ja raha osas ära jaanuaris eluliselt tähtsaid otsuseid tee.

Merkuur läheb 2. jaanuaril Veevälja märki, soodustades Jäära suhtlust sõpradega. Sotsiaalne võrgustik on praegu tähtis. 14. jaanuaril hakkab Merkuur retrograadselt liikuma, kinnitades veelgi, et jaanuar pole aeg kiirustada ja olulisi otsuseid teha. Merkuur liigub retrograadselt kuni 4. veebruarini ja sel ajal võib ette tulla palju möödarääkimisi ja vääriti mõistmisi. Ei maksa kõike tõe pähe võtta, mida kuuled. Vanade sõpradega suhtlemiseks ja vanade asjade lõpetamiseks on hea aeg. Kes sel ajal reisib, parem minna juba tuttavatesse paikadesse.

Kuna Jäära valitseja Marss on 24. jaanuarini tulemärgis Amburis, Jääral energiat jätkub. Jätkub ka takistusi, seega tee parem plaane edaspidiseks, kuhu tahaksid reisida või ehk midagi edasi õppida.

Kui Marss läheb Kaljukitse, pöördub tähelepanu tööle ja karjäärile. Mõned Jäärad saavad uue tööpakkumise, mõnel lõpeb vana töö, kui retrograadne Merkuur 26. jaanuaril Kaljukitse märki läheb. Jaanuaris annavad veel tunda eelmise aasta energiad, muutust on tunda Tiigri aasta saabumisega 1. veebruaril. 

No comments: