Monday, January 23, 2012

Draakoni aasta


Draakonit iseloomustab enesekindlus, dünaamilisus, aktiivsus. Armastab pidusid ja festivale, tähtpäevi. Draakonit paeluvad ilutulestikud ja uhked tseremooniad. Inimesed austavad Draakonit, see särtsakas ja kohkumatu tegelane saab alati tähelepanu. Draakon on oma arvamustes kinni ja üsna paindumatu, samas emotsionaalne. Ustav küll sõpradele, kuid mitte tingimata südameasjades. Armastatuks sobivad hästi Rott ja Ahv, parim sõber võib olla Kukk või Tiiger. Neid Draakon toetab ja soosib. Sellised iseloomujooned on ka eeloleval aastal.

Tuesday, January 3, 2012

Jaanuar 2012

8. jaanuar - Merkuur Kaljukitse
9. jaanuar - täiskuu Vähis
14. jaanuar - Veenus Kaladesse
20. jaanuar - Päike Veevalajasse
23. jaanuar - kuuloomine Veevalajas
24. jaanuar - Marss retrograadseks
27. jaanuar - Merkuur Veevalajasse

Sunday, January 1, 2012

Head uut aastat 2012!


Head uut aastat! Tulgu aasta huvitav ja rikastav, kuid turvaline see ei tule. Oma isiklikku maailma kujundame siiski ise ja olgu meil selleks jõudu ja motivatsiooni! Maailmalõppu ei maksa ei karta ega loota. Ei lõpe ka sel aastal maailmast aeg ega raha, ainult mõnel on ja teisel ei ole...

Kuigi 2012 on paljude poolt kardetud ja kevadel on jälle ees väga pingelised seisud, tundub mulle, et kõige pingelisemad aspektid isiklikus mõttes on juba paaril viimasel aastal ära olnud. Õnne ma uue aasta puhul ei soovi, sest õnn on väga suures osas meie endi teha. Seda ei anta meile väljastpoolt. Ärme ootame, et õnneks tekivad teatud tingimused, kui see või teine asi on tehtud, kolmas asi ära oodatud, siis on õnn õuel.
Olgu meil oskust hakata elama nüüd ja praegu, teha väikeseid ja suuri asju, mis teevad meid õnnelikuks ja võtta oma elust parim.