Tuesday, December 20, 2011

Ilusat pühadeaega!


Neljapäeval, 22. detsembril kell 7.30 läheb Päike Kaljukitse märki ja algab talv. See on ka kaduneljapäev, enne peole või külla minekut tasuks kindlasti koristada või pesu pesta, et kodu pühadeks ilusasti korda teha.

Tuesday, December 13, 2011

Merkuuri retrograadse liikumise lõpp

Möödarääkimiste, tehniliste apsude, viivituste, kadunud meilide ja ununenud kohtumiste aeg jõuab selleks aastaks lõpule. 14. detsembril saab Merkuuri retrograadne liikumine jälle läbi. Seekordne pikem viivitus oli Amburi märgis ja miks mitte Amburliku uljusega uute ideede ja plaanide kallale asuda. Võib ju loota, et mida uhkem plaan, seda suurem õnnestumise tõenäosus. Kõik pole loodud suuri tegusid tegema, aga natukene võiks igaüks ennast teostada. Kõigil on selleks võimalus.

Sunday, December 11, 2011

Detsember 2011


10. detsember - Uraani retrograadsuse lõpp
10. detsember - täiskuu, kuuvarjutus 18 kraadi Kaksikutes
14. detsember - Merkuuri retrograadsuse lõpp
20. detsember - Veenus Veevalajasse
22. detsember - Päike Kaljukitse
25. detsember - Jupiteri retrograadsuse lõpp

Detsember on selle poolest tähelepanuväärne, et 3 planeeti lõpetavad retrograadse ehk näiliselt tagurpidi liikumise. Kuu algus võib olla üsna stressirohke, kuid alates 5. detsembrist on enamik meist leebemad ja sarmikamad, kannatlikkust jagub rohkem.

Uraan on üllatuste planeet. Juulist retrograadselt liikunud Uraani suunamuutus 10. detsembril võib tuua ootamatusi ja õnnetusi. Aga ka värskeid ideid.

10. detsembri täiskuu toob kuuvarjutuse 18 kraadi Kaksikutes. Teatud rahulolematuse päev, Kaksikute märgi esindajad võivad üsna emotsionaalseks minna. Ka iga kuu 9. kuupäeval sündinutel võib praegu olla tähelepanuväärseid kogemusi.

20. detsembril Veevalaja märki minev Veenus ennustab kohtumisi uute ja huvitavate inimestega pühade ajal. Olgu kohtumine kuitahes põgus, huvitav ja rikastav on see ikka. Jõulu- ja aastalõpupidudel võime kohata tavalisest erinevaid inimesi ja jututeemasid.

22. detsembril läheb Päike Kaljukitse ja nüüd algab õige aeg organiseerimiseks. Oleks hea läbi mõelda, mis meie elus toimib ja mis mitte ning valmistuda vastavaid muudatusi tegemema, et elu rohkem rahuldust pakuks.

Hea uudis on Jupiteri retrograadsuse lõpp 25. detsembril. Vähemalt osa meist võib loota, et nähtud vaev hakkab ära tasuma ja mõnel pool on preemiaidki oodata. Jupiter liigub Sõnni märgis ja kõige positiivsem on see maamärkidele Sõnnile, Neitsile ja Kaljukitsele. Mõni helde kink saab osaks ka neile, kel mõni maamärk sünnikaardis tugev.

Pildil: Jõulukuusk Playa del Carmenis, Mehhikos.